Handgemaakt met een teken van klasse of gevoel

De goudsmeden van Luctra Goudsmederij zijn specialisten in het vervaardigen van zegelringen. Een toonbeeld van klasse of stijl, een ring die precies bij u past. Voorzien van initialen of een beeldmerk. De gravure wordt altijd geplaatst op de brede rugzijde van de ring. Een duidelijk, aanwezig statement.

Handmatig of machinaal graveren

Luctra beschikt over geavanceerde apparatuur om uw zegelring te graveren. Voorgeprogrammeerde vormen en initialen zijn in ruime mate aanwezig. Of wat te denken van een gravure in eigen handschrift?
Handmatige gravures zijn een specialisme van Luctra. Met een graveersteker wordt het materiaal weggestoken. Zo wordt een beeltenis, familiewapen of bijvoorbeeld een vingerafdruk een waar kunstwerk.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Ruim twintig jaar ervaring

Met gevoel smeden we uw zegelring. Gemaakt van bijzondere edelmetalen met kenmerkende details. Met het doel dat uw verhaal in het sieraad terug te vinden is. Precies het statement dat u wilt maken met een zegelring.

Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag. Omdat we ons realiseren dat elk sieraad persoonsgebonden is. Uw persoonlijkheid is uniek. Daar horen unieke sieraden bij.
Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant. Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van zegelringen. Inmiddels kunnen we terugzien op zo’n twintig jaar ervaring. Met tal van voorbeelden kunnen we u vast inspireren. Om samen tot het juiste ontwerp te komen.

Ook voor reparatie van reparatie of renovatie van uw ringen bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?