Handgemaakte ringen voor een bijzondere dag

Trouwringen of relatieringen zijn bij uitstek de juwelen om de bijzondere dag te verzegelen. Samen met een van onze goudsmeden gaat u op zoek naar het juiste ontwerp. En bijpassende materialen. Met jullie voorkeuren en ideeën ontwerpen we precies de ringen die bij jullie passen.

Goudsmeden met oog voor jullie moment

We beginnen bij het begin. Een ontwerp dat precies bij jullie personen past. Pas als het ontwerp in jullie ogen fantastisch is, starten we met het vervaardigen van de ringen. Zodra we een eind op weg zijn, nodigen we jullie opnieuw uit voor een afspraak. Samen bepalen we de details en de aanpassingen. Gegarandeerd dat het eindresultaat precies is zoals jullie voor ogen hebben. Alvast van harte gefeliciteerd!

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Trouwringen en relatieringen, met passie vervaardigd

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. We zouden haast kunstenaars genoemd mogen worden. De missie is: de bezegeling van jullie moment tot in perfectie vastleggen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Maak een afspraak.

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van jullie trouwringen of relatieringen. Inmiddels kunnen we terugzien op zo’n twintig jaar ervaring. Met tal van voorbeelden kunnen we jullie vast inspireren. Om samen tot het juiste ontwerp te komen.

Natuurlijk worden de ringen voorzien van gravures. De datum, de naam en misschien nog andere details. Bijzondere details worden op een verfijnede manier gegraveerd. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.

Ook voor reparatie van reparatie of renovatie van uw ringen bent u bij Luctra op het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?