Handgemaakte oorhangers; een duidelijk statement

Oorhangers zijn bijzondere juwelen om uw outfit extra stijl te geven. Oorhangers ontwerpen we in allerlei soorten en maten. Verfijnde vormen, kettinkjes of juist weelderig versierd met diamant, saffier, robijn, granaat of toermalijn.

Een persoonlijk advies van Luctra

Oorhangers zijn beeldbepalend. Met de juiste setting krijgt de outfit extra cachet. Maar oorhangers kunnen ook snel tegenstrijdigheden opleveren. Belangrijk is dat de hanger precies past bij de vorm van uw gezicht en neklengte.
Luctra Goudsmederij vindt het van groot belang om u correct te adviseren. Samen ontwerpen we gegarandeerd de juiste set oorhangers. Precies passend bij uw persoonlijkheid.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Oorhangers, gesmeed voor u

Ieder mens is uniek. Daar horen unieke sieraden bij. Luctra verstaat het ambacht als geen ander. Met de modernste apparatuur realiseren we een verfijnde bewerking van materialen.
Om hét sieraad te maken wat precies bij uw persoonlijkheid past is echter meer nodig. Daarom beginnen we altijd met een adviesgesprek. We nemen ruim de tijd voor uw vragen en wensen. Meteen een bron van inspiratie voor ons. Een ontwerp en advies blijft niet lang uit.

In onze winkel vindt u tal van voorbeelden om u te inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek. Dan kunnen we meteen de tijd nemen om te bepalen welke materialen bij u passen.

Huidstint speelt daarbij een grote rol. Kiezen we voor het overbekende geelgoud? Of toch liever kijken naar zilver, roodgoud en witgoud?

Een van onze specialismen is de combinatie met edelstenen, zoals diamant, saffier, robijn, granaat of toermalijn. Diamant spreekt tot de verbeelding. Niet voor niets wordt het ook wel de koning van het edelstenen genoemd. Het intrigeert en is een symbool voor schoonheid en liefde.

Waarmee kunnen wij u helpen?