Een armbanden sieraad

Een handgemaakte armband gemaakt door de goudsmeden Van Luctra. Fijn gevormd of juist gracieus. Luctra ontwerpt en vervaardigt het sieraad dat precies bij uw persoonlijkheid past. Met liefde! Sieraden vertellen immers veel over uw persoonlijkheid.

Van ontwerp tot vervaardiging

De goudsmeden van Luctra hebben een gedeelde passie voor het maken van de mooiste gouden en zilveren sieraden. We beginnen echter met uw wens of uw verhaal. Omdat we ons realiseren dat het sieraad uw persoonlijke verhaal vertelt. Of beter gezegd: iets vertelt over uw persoonlijkheid.

Naar welke armband bent u op zoek?
Gouden armbanden, met passie vervaardigd

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. We zouden haast kunstenaars genoemd mogen worden. De missie is: uw persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

Een armband is vaak opvallend aanwezig. Een sieraad dat meteen in het oog springt. Luctra vervaardigt schakelarmbanden en slavenarmbanden precies naar uw wensen. Vaak een beeldbepalend accent voor u als drager van het sieraad.

Afhankelijk van het gekozen ontwerp biedt Luctra de mogelijkheid om te graveren. Een naam, initialen en/of een speciale datum kunnen verfijnd worden ingebracht. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.
Zelfs handmatige gravures behoren tot de mogelijkheden. Met deze vorm van graveren wordt edelmetaal handmatig weggestoken. De mooie versiering voor een luxe uitstraling en een lange levensduur. De mogelijkheden zijn uiteraard verschillend en afhankelijk van het gemaakte of gekozen sieraad.

Recent nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van armbanden. Daarnaast bieden we een ruime collectie armbanden die we uit voorraad kunnen leveren.
Ook voor reparatie van uw schakelarmband of slavenarmband bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?