Een stijlvolle choker. Handgemaakt

Een choker is een vrij nieuwe trend. De choker is een korte halsketting die in het kuiltje van de hals valt. Een stijlvolle of juist stoere choker, afhankelijk van het ontwerp. Bovendien kunt u een gouden choker prachtig combineren met andere kettingen.

Chokers en de ontwerpers van Luctra

Luctra vervaardigt alle vormen sieraden. Het uitgangspunt is altijd uw persoonlijkheid. Graag adviseren wij u over een halssieraad als een choker. Vorm, breedte en details; we bieden een breed scala aan mogelijkheden. Eigenlijk moeten we zeggen: alles is mogelijk. Luctra ontwerpt uw sieraden namelijk precies op maat, zoals u het voor ogen heeft.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Goudsmeden met oog voor de drager van het sieraad

Blinkend goud, sprankelende diamanten en vele andere materialen die samen prachtige kunstwerken vormen die we vervaardigen.

Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag. Omdat we ons realiseren dat sieraden zeer persoonsgebonden zijn. Uw sieraad is – als het goed is – een afspiegeling van uw persoonlijkheid. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant.

Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

We werken met een scala aan edelmetalen. Wit, rood of geelgoud. Zilver en andere hoogwaardige edelmetalen. Waar gewenst verbijzonderd met edelstenen, zoals diamant, saffier, robijn, granaat of toermalijn. De keuze voor het soort edelmetaal en eventueel edelstenen maken we samen. Waarbij de persoonlijke wensen en het budget leidend zijn.

Waarmee kunnen wij u helpen?