Een horloge als sieraad

Een horloge is veel meer dan de praktische functionaliteit ‘tijdsaanduiding’. Een horloge is een tijdloos sieraad of juist een fashion product. Luctra biedt een uitgebreide collectie uurwerken. Van klassieke gouden horloges – te voorzien van allerlei verfraaiing –, tot de prachtige horloges uit de collectie van:

Raymond Weil
Seiko
Edox
Danish Design

Horloges en de adviseurs van Luctra

De adviseurs van Luctra zijn zich ervan bewust dat een horloge een sieraad is. Een versterking van uw outfit of juist een weergave van uw persoonlijkheid. Mits goed geselecteerd kan een horloge kan heel goed het verhaal van uw persoon vertellen. Door de juiste vragen te stellen, nemen wij u mee in de zoektocht naar het juiste horloge. Een sieraad aan de pols!

Horloges, geselecteerd met het oog op de drager

Een horloge is een in het oog springend sieraad. Samen selecteren we het sieraad dat precies bij u past. Het aanhoren van uw wensen is voor ons stap een. Op basis van uw wensen en het bijbehorende verhaal selecteren we een aantal horloges. Verfijnd design, klassieke gouden horloges of een robuust uurwerk?

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. Met oog voor detail. Dat komt tot uiting in onze advisering. En zeker in eventuele reparatie. De missie is: een uurwerk dat uw persoonlijkheid presenteert. Goed functionerend uiteraard.

Indien het materiaal of ontwerp het toelaat, biedt Luctra de mogelijkheid om een gravure te laten plaatsen. Een naam, initialen of een speciale datum kunnen verfijnd worden ingebracht. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.

Gerelateerd nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra is het atelier voor horloges. We bieden een ruime collectie horloges die we uit voorraad kunnen leveren.
Ook voor reparatie van uw horloge of het vervangen van batterijen bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?