Edox: meester horlogemakers uit Geneve

Luctra is officeel dealer van het Zwitserse merk Edox. Een klasse uurwerk gemaakt door de hand van de meester. Of, zoals de slogan luidt: Maitre Horloger les Genevez. Oftewel: Meester horlogemakers uit Geneve.

In 1884 starte Cristian Ruefli-Flury het merk Edox. Een echte vakspecialist die voor zichzelf een zakhorloge ontwikkelde. De start van een befaamd merk.

Edox en Luctra

Luctra toont een uitgebreide collectie van de Edox horloges. Voor zowel dames als heren. De Edox Watches kenmerken zich door bijzondere, ingenieuze ontwikkelingen. Zo bijzonder dat het horloge uit slechts maximaal 20 componenten bestaat. Een Edox staat voor robuuste kwaliteit en heerlijk comfort.

Aan de hand van uw wensen neemt de Luctra Adviseur u graag mee door de collectie van Edox horloges. Industrieel design of juist een klassieke klok? We adviseren graag het model dat bij ú past.

 

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Een advies met gevoel voor precisie

Een horloge is van Edox is echt een sieraad. Een opvallende verschijning, die – als het goed is – precies bij u past. Samen met u selecteren we graag het Edox horloge wat hoort bij uw persoonlijkheid. Een horloge verteld namelijk vaak een verhaal of een uitstraling. Dit onderstreept het belang van een eerlijk en goed advies.

Op basis van uw input kan één van onze specialisten al snel komen met een selectie van prachtige uurwerken. Van industriële uurwerken met verfijnde details, tot karakteristieke in het oog springende klokken.

Indien het materiaal of ontwerp het toelaat, biedt Luctra de mogelijkheid om een gravure te laten plaatsen. Een naam, initialen, speciale datum kan verfijnd worden ingebracht. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. Dat brengen we graag in de praktijk in de vorm van advies en design. Bovendien is Luctra het advies voor reparatie of renovatie. Zeker weten dat u heel lang plezier gaat hebben van uw Edox. Een sieraad met een boodschap.

Waarmee kunnen wij u helpen?