Een extra accent aan uw collier

We hebben een voorliefde voor details. Natuurlijk is de basis goed; details maken het verschil. Of anders gezegd: maken het plaatje compleet. De mogelijkheden qua hangers zijn werkelijk onbeperkt. Verschillende vormen, een beeltenis, iets met steentjes of zelfs een gegraveerde vingerafdruk.

Collier met hanger en het Luctra-ambacht

Luctra is een goudsmid in hart en nieren. Met zes specialisten vervaardigen we elke dag juwelen van sieraden. Dat geldt zeker voor colliers met hanger. We genieten werkelijk van de diversiteit aan wensen en ideeën die op ons afkomen. Samen creëren we een collier met hanger die precies bij u past.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Goudsmeden met liefde voor het ambacht

We ontwerpen en vervaardigen colliers met passie. Dat begint met het juiste ontwerp. Precies passend bij uw persoonlijkheid.
Vorm en materiaalkeuze spelen daarbij een grote rol. Witgoud, geelgoud of roodgoud. Of juist een combinatie met zilver, parels of edelstenen.

Een hanger leent zich uitstekend voor een gravure. Een hanger is bijzonder om als cadeau weg te geven bij een speciale gelegenheid. En extra bijzonder als we er een naam, datum of iets anders in graveren. Luctra beschikt over ultramoderne techniek om uw gravure te verzorgen.

Zelfs met uw eigen handschrift.
Of wat te denken van een handgravure? Handmatig gutsen we het beeld uit. Bijvoorbeeld een vingerafdruk of een beeltenis van een object.

In onze winkel vindt u tal van voorbeelden om u te inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek. Dan kunnen we meteen de tijd nemen om te bepalen welke materialen bij u passen. Kiezen we voor het overbekende geelgoud? Of toch liever kijken naar zilver, roodgoud en witgoud?

Waarmee kunnen wij u helpen?