Gouden horloges. Een verbeelding van stijl en klasse

De diversiteit aan gouden horloges is enorm. Een band van goud met een exclusief gekleurd uurwerk. Of juist volledig goud uitgevoerd. De mogelijkheden zijn legio.
Een gouden horloge is bovendien een prachtig geschenk voor een jubileum of speciale gelegenheid.

De collectie van Luctra

Luctra Goudsmederij biedt een grote collectie gouden horloges. Daarnaast kan er op alle mogelijke manieren gecombineerd worden. Met name de uitvoering van het uurwerk biedt allerlei mogelijkheden.
Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze winkel. Graag nemen we u mee door de collectie. Samen zoeken we naar het uurwerk dat precies bij uw persoonlijkheid past.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Een gouden uurwerk, geselecteerd op basis van uw wensen

Een gouden horloge is een opvallend sieraad. Samen met u selecteren we graag het horloge dat precies bij u past. Het vertrekpunt voor ons advies is uw wens. Op basis van uw input kan een van onze specialisten al snel komen met een selectie van prachtige uurwerken. Van subtiele designs met verfijnde details tot aanwezige glimmende gouden klokken.

Indien het materiaal of ontwerp het toelaat, biedt Luctra de mogelijkheid om een gravure te laten plaatsen. Een naam, initialen of een speciale datum kunnen verfijnd worden ingebracht. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.

Luctra Goudsmeden is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. Dat brengen we graag in de praktijk in de vorm van advies en design. Bovendien is Luctra het adres voor reparatie of renovatie. Zeker weten dat u heel lang plezier gaat hebben van uw uurwerk. Een gouden horloge als sieraad.

Kunnen wij u helpen?