Handgemaakte creolen, een lust voor het oog

Creolen zijn ronde oorbellen met een statische vorm. Eventueel te voorzien van een bedeltje. Meestal maken we creolen van verschillende soorten goud, of van zilver. Glad of juist net alsof het edelmetaal is gevlochten of gedraaid.
Creolen voorzien we van een eenvoudige sluiting, die bij het dragen praktisch onzichtbaar is.

Creolen en het Luctra ambacht

Vandaag de dag zeer populair bij de designbewuste vrouw. Het juiste advies is van groot belang. Een duidelijk zichtbaar oorsieraad is beeldbepalend voor uw voorkomen.
De specialisten van Luctra nemen graag de tijd om u goed te adviseren. Door de juiste vragen te stellen en uw verhaal of wensen te horen komen we met een concreet schetsontwerp. Het vertrekpunt voor een pracht set creolen.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Goudsmeden met oog voor de drager van het sieraad

Met passie smeden we de juwelen. Blinkend goud, sprankelende diamanten en vele andere materialen die samen prachtige kunstwerken vormen die we vervaardigen.

Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag. Omdat we ons realiseren dat sieraden zeer persoonsgebonden zijn. Uw sieraad is – als het goed is – een afspiegeling van uw persoonlijkheid. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant. Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

Vaak worden creolen gecombineerd met een prachtige slavenarmband. Precies in dezelfde stijl en van hetzelfde materiaal. Gegarandeerd een verrijking voor uw uitstraling.

We werken met een scala aan edelmetalen. Wit, rood of geelgoud. Zilver en andere hoogwaardige edelmetalen. Waar gewenst verbijzonderd met edelstenen, zoals diamant, saffier, robijn, granaat of toermalijn. De keuze voor het soort edelmetaal en eventueel edelstenen maken we samen. Waarbij de persoonlijke wensen en het budget leidend zijn.

Waarmee kunnen wij u helpen?