Een diversiteit van ringen. Handgemaakt

Het dragen van een ring of ringen kan een belangrijke toevoeging aan uw outfit zijn. Mits deze goed zijn afgestemd op uw persoonlijkheid. Luctra verstaat dit vak als geen ander. We zijn een en al oor als u uw wensen kenbaar maakt. Dat is voor ons een bron van inspiratie om het juiste ontwerp te maken.

Een diversiteit van edelmetalen en verfraaiingen

Luctra is goudsmid bij uitstek. We hebben ruim twintig jaar ervaring en zijn bekroond met het bekende kenmerk Het Meesterteken. We zijn officieel geregistreerd bij de Waarborg in Gouda.
We vervaardigen ringen van allerlei materialen. Geelgoud, roodgoud of witgoud? Of liever zilver? We verstaan de kunst om de ringen te verfraaien met subtiele diamanten of in het oog springende edelstenen.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Goudsmeden met oog voor de drager van het sieraad

Met passie smeden we de ringen. Blinkend goud, sprankelende diamanten en vele materialen meer zijn ingrediënten voor de kunstwerken die we vervaardigen. Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag.

Omdat we ons realiseren dat sieraden zeer persoonsgebonden zijn. Uw sieraad is – als het goed is – een afspiegeling van uw persoonlijkheid. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant. Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

We werken met een scala aan edelmetalen. Wit, rood of geelgoud. Zilver en andere hoogwaardige edelmetalen. Waar gewenst verbijzonderd met edelstenen als diamant, saffier, robijn, granaat of toermalijn. De keuze voor het soort edelmetaal en eventuele edelstenen maken we samen. Waarbij de persoonlijke wensen en het budget leidend zijn.

Waarmee kunnen wij u helpen?