Handgemaakte schakelarmband (bangle); een juweel aan de pols

Schakelarmbanden kennen een lange historie. Traditionele ontwerpen of juist moderne creaties. Luctra vervaardigt een diversiteit aan creaties. Van verfijnde, minimalistische schakelarmbanden tot zware gracieuze stijlen.

De goudsmeden adviseren u vraag

De mogelijkheden voor een bijzondere schakelarmband zijn onbeperkt. De goudsmeden van Luctra nemen u graag mee in de mogelijkheden op het gebied van ontwerp, gewicht en eventuele diversiteit van materialen. Het resultaat is een op uw persoonlijkheid afgestemd sieraad. Een sieraad als een armband zegt vaak iets over de drager ervan. Mits goed afgestemd is het een afspiegeling van uw persoonlijkheid. En dat is nu precies de passie van Luctra Goudsmederij!

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Gepassioneerde goudsmeden

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van armbanden. Met passie wordt uw armband vervaardigd, conform het design dat u ontwikkeld heeft met een van onze adviseurs.

Natuurlijk hebben we inmiddels een brede collectie schakelarmbanden ontwikkeld. Kom gerust eens langs om uzelf te inspireren en te passen.

Ook voor reparatie van uw schakelarmband zijn de goudsmeden van Luctra Goudsmederij u graag van dienst. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?