Tijdloze klasse van edelstaal of titanium

De horloges van Danish Design zijn kenmerkend. Prachtige materialen, een verfijnde afwerking en een minimalistische uitstraling. De horloges creëren een luxe die tastbaar aanwezig is.

Luctra en Danish Design

De adviseurs van Luctra hebben een voorliefde voor bijzonder design. Dat komt zeker tot uitdrukking in de uurwerken van Danish Design. Graag nemen we u mee door de collecties van Danish Design.
Graag verwelkomen wij u in onze winkel in Kootwijkerbroek. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor u. Een horloge is immers al snel een in het oog springend sieraad dat het verhaal vertelt van uw persoon.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Horloges met karakter

Een horloge van Danish Design is een karakteristiek sieraad. Samen met u selecteren we graag het horloge dat precies bij u past. Het vertrekpunt voor ons advies is uw wens. Op basis van uw input kan een van onze specialisten al snel komen met een selectie van prachtige uurwerken. Van subtiele designs met verfijnde details tot karakteristieke in het oog springende klokken.

Indien het materiaal of ontwerp het toelaat, biedt Luctra de mogelijkheid om een gravure te laten plaatsen. Een naam, initialen of een speciale datum kunnen verfijnd worden ingebracht. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. Dat brengen we graag in de praktijk in de vorm van advies en design. Bovendien is Luctra het adres voor reparatie of renovatie. Zeker weten dat u heel lang plezier gaat hebben van uw uurwerk. Een Danish Design horloge als sieraad aan uw pols.

Kunnen wij u helpen?