Oorsieraden met parels, handgemaakte klasse

Oorsieraden van parels staan synoniem voor een elegante en luxe uitstraling. Luctra vervaardigt en biedt pareloorstekers of pareloorhangers in allerlei vormen. Graag adviseren wij u over een set oorsieraden dat precies bij u past. Wellicht in combinatie met een prachtige parelarmband of parelcollier?

Uniek in zijn soort

Ieder mens is uniek. Daar horen unieke sieraden bij. Luctra verstaat het ambacht als geen ander. Met de modernste apparatuur realiseren we een verfijnde bewerking van materialen.
Om hét sieraad te maken dat precies bij uw persoonlijkheid past is echter meer nodig. Daarom beginnen we altijd met een adviesgesprek. We nemen ruim de tijd voor uw vragen en wensen. Meteen een bron van inspiratie voor ons. Een ontwerp en advies blijft niet lang uit.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Luxe parelsieraden met zorg vervaardigd

Met passie smeden we de juwelen. Zacht glanzende parels met sprankelende details van goud of zilver. De ingrediënten voor een stijlvolle sieraden die we vervaardigen.

Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag. Omdat we ons realiseren dat sieraden zeer persoonsgebonden zijn. Uw sieraad is – als het goed is – een afspiegeling van uw persoonlijkheid.

Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant. Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

Vaak worden pareloorsieraden gecombineerd met een prachtige armband of collier. Natuurlijk vervaardigd met dezelfde parels en vergelijkbare details. Gegarandeerd een verrijking voor uw uitstraling.

Waarmee kunnen wij u helpen?