Gravure met een persoonlijk karakter

Om uw sieraad echt een persoonlijke touch te geven, kunt u ervoor kiezen om het te laten graveren. Echt een specialisme van Luctra. Van een gravure in uw eigen handschrift tot bedrijfslogo’s in jubileumgeschenken. De mogelijkheden zijn werkelijk oneindig zolang het sieraad dit toelaat.

Gravures en het advies van de goudsmid

Uw wens of idee is onze inspiratiebron. Omdat we ons realiseren dat een sieraad heel persoonlijk is. Het kan zelfs een afspiegeling van uw persoonlijkheid zijn. Zeker wanneer er heel persoonlijke details in gegraveerd worden. Het Luctra team beschikt over zeer geavanceerde computergestuurde graveermachines. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Goudsmeden met liefde voor het ambacht

We ontwerpen en vervaardigen sieraden met passie. Dat begint met het juiste ontwerp. Precies passend bij uw persoonlijkheid en de eventuele persoonlijke touch die u eraan wilt geven.
Vorm en materiaalkeuze spelen daarbij een grote rol. Witgoud, geelgoud of roodgoud. Of juist een combinatie met zilver, parels of edelstenen.

Hangers, ringen, zegelringen, armbanden en andere sieraden lenen zich uitstekend voor een gravure. Ook bijzonder om als cadeau weg te geven bij een speciale gelegenheid. Extra bijzonder als we er een naam, datum of iets anders in graveren.

Met de huidige techniek is het zelfs mogelijk om uw eigen handschrift of boodschap in het sieraad te graveren.

In onze winkel vindt u tal van voorbeelden om u te inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek. Dan kunnen we meteen de tijd nemen om te bepalen welke materialen bij u passen.

Waarmee kunnen wij u helpen?