Wat doet de
goudsmid?

Bent u benieuwd wat een goudsmid zoal doet? Wij verzorgen graag in onze prachtige presentatieruimte een lezing voor u. Hier hebben wij ruimte voor 50 personen. Het minimumaantal personen voor een presentatie is 25 personen. Wilt u langskomen voor een presentatie, dan vinden we het fijn als u een afspraak daarvoor maakt.

Lezing of presentatie?

Wanneer u een grotere groep heeft, of als er mensen slecht ter been zijn, behoort het tot de mogelijkheid dat Johan van Luttikhuizen naar u toe komt. Goudsmid Johan van Luttikhuizen vertelt u alles over goud, zilver, diamanten, het vak goudsmeden en wat wij zoal doen. Heeft u interesse, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier

Ambacht in een moderne omgeving. Ons atelier bruist van vakmanschap. Een inspirerende omgeving waar uw wens en gevoel omgezet wordt naar kunstwerken.

Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur

Onze goudsmeden zijn echte specialisten in een omgeving waar microscopen en moderne technieken het beeld bepalen.

Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig

Naast het maatwerk biedt Luctra een ruime collectie sieraden en horloges. Echt een aanrader om eens langs te komen om uzelf te inspireren.

Ambachtelijke goudsmeden in een modern atelier

De werkplaats van vroeger hebben we verruild voor een modern en hedendaags atelier. Lasers, computers en microscopen zijn er al jaren niet meer weg te denken. Buiten dat blijft onze passie voor dit ambacht het allerbelangrijkste. Met liefde en vakmanschap wordt er door onze goudsmeden gewerkt aan uw opdracht.

Het team van Luctra bestaat uit zes ervaren goudsmeden. Stuk voor stuk kunstenaars met liefde voor het vak. Klasse, vakmanschap en uiterste precisie zijn een vereiste. Om het ontwerp van uw sieraad daadwerkelijk het gevoel of de emotie te laten vertolken.

Sinds 2000 is Johan van Luttikhuizen officieel goudsmid. De liefde voor het vak en het creëren van kunststukken zit in zijn DNA. Maar er is meer! Echte goudsmeden mogen Het Meesterteken gebruiken. Een officiële registratie bij de Waarborg in Gouda. Zo kan altijd achterhaald worden wie het sieraad heeft vervaardigd.

In ons atelier staat zogezegd de tijd stil. Spreekwoordelijk gezegd natuurlijk. We nemen namelijk alle tijd. Gegarandeerd dat u dit ervaart. Het blijkt al in de eerste kennismaking en komt tot uiting in het eindresultaat. Kunstwerken met gevoel voor de persoon en het bijbehorende verhaal. Welkom bij Luctra.

Recent nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra Goudsmederij is het atelier voor het vervaardigen van sieraden en bijbehorende details. Ook voor reparatie van uw sieraad bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?