Een handgemaakte armband als blijvende herinnering

Een blijvende herinnering altijd zichtbaar aan uw pols. Met een herinneringsarmband blijft het moment altijd zichtbaar. Luctra Goudsmederij creëert samen met u het juiste sieraad om het moment altijd levendig te houden.

Luctra, goudsmederij met oog voor de herinnering

De specialisten van Luctra zijn goudsmeden met aandacht en gevoel voor uw moment. Blijde gebeurtenissen of een overleden dierbare verdienen het om blijvend herdacht te worden. Uw herinnering wordt door ons gevormd op basis van uw verhaal of concreet gegraveerd in edelmetaal.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Specialisten met liefde voor het ambacht

We ontwerpen en vervaardigen herinneringssieraden met gevoel en liefde. Dat begint met het juiste ontwerp. Precies passend bij het moment waaraan u blijvend herinnerd wilt worden.

Een armband leent zich – afhankelijk van het ontwerp – prima voor een gravure. Een armband met gravure is bijzonder juweel om een herinnering levend te houden. Luctra beschikt over ultramoderne techniek om uw gravure te verzorgen. Zelfs met uw eigen handschrift.

We werken met een scala aan edelmetalen. Wit, rood of geelgoud. Zilver en andere hoogwaardige edelmetalen. Waar gewenst verbijzonderd met edelstenen, zoals diamant, saffier, robijn, granaat of toermalijn. De keuze voor het soort edelmetaal en eventueel edelstenen maken we samen. Waarbij de persoonlijke wensen en het budget leidend zijn.

Waarmee kunnen wij u helpen?