De rijkdom van een handgemaakt collier

Meestal een basissieraad voor de modebewuste klant. Luctra heeft inmiddels een glanzende historie. We inspireren u hier graag mee. Een collier is waarschijnlijk het meest in het oog springende sieraad dat u draagt. Luctra vervaardigt graag het sieraad dat precies bij u past.

Het juiste advies voor een Collier

De goudsmeden van Luctra Goudsmederij adviseren u graag. Een collier moet namelijk precies bij u als persoon passen. Niet te lang; zeker niet te kort. Ieder mens is uniek, elke hals ook. We ontwerpen en adviseren u graag over het collier dat precies bij u past.

Gouden armbanden, met passie vervaardigd

Luctra Goudsmeden is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. We zouden haast kunstenaars genoemd mogen worden. De missie is: uw persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

Een oogstrelend sieraad
Een collier is vaak opvallend aanwezig. Een sieraad dat meteen in het oog springt. Samen ontwerpen we een collier dat precies bij u past. Het ontwerp is stap een. Dan volgt de materiaalkeuze. Geelgoud, witgoud of juist roodgoud. Of toch liever zilver? En dan nog alle mogelijkheden qua hangers.

Wat dacht u van een gouden hanger? Of juist iets met diamantjes? Graag wijzen we u meteen op de mogelijkheden voor gravures. Bijvoorbeeld een handgravure met uw vingerafdruk.

De goudsmeden van Luctra Goudsmederij zoeken samen met u naar de juiste samenstelling. Om precies het collier samen te stellen dat bij u past.

Recent nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van colliers, chokers, bijbehorende hangers of luxe colliers. Ook voor reparatie van uw sieraden bent u bij Luctra op het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?