Gravures: een verfijnde persoonlijke noot

Luctra Goudsmederij staat bekend om het ambacht. Vakwerk! Dat komt tot uiting in het ontwerp dat we maken en de vervaardiging van uw sieraad. Graag complementeren we het sieraad precies in stijl en passend bij uw doel. Handmatig of computergestuurd graveren is daar een belangrijk onderdeel van.

Luctra, specialist in graveren van sieraden

Luctra beschikt over geavanceerde apparatuur om uw sieraden te graveren. Voorgeprogrammeerde vormen en initialen zijn in ruime mate aanwezig. Of wat te denken van een gravure in eigen handschrift?
Handmatige gravures zijn een specialisme van Luctra. Met een graveersteker wordt het materiaal weggestoken. Zo wordt een beeltenis, familiewapen of bijvoorbeeld een vingerafdruk een waar kunstwerk.

Gravures zijn onder andere toe te passen voor:
Gravures met een verhaal

Graveren is prachtig werk. Natuurlijk, we houden van het ambacht. Maar er is meer. Bij het maken van gravures komen de persoonlijke verhalen over de tafel. Een datum, initialen of een beeldmerk. Elk mens is uniek, elk mens heeft zijn bijzondere verhaal of wens. De goudsmeden van Luctra zijn vaardig om uw wens om te zetten in een visuele waarde.

Bijzonder is daarbij de handmatige gravure. Echt vakwerk. Met een graveersteker verbeelden we hetgeen u ons aanlevert. Dat kunnen initialen zijn of prachtige beeldmerken of familiewapens. Hier komt het specialisme van Luctra echt tot leven.

Met uiterste precisie vervaardigen we de beeltenis die bedoeld wordt. Vaak een oogstrelend sieraad dat karakter in zich heeft. Uw karakter.

Heeft u een bestaand sieraad en wilt u dit voorzien van gravering? Schroom niet. Kom gerust langs in onze winkel om de mogelijkheden te bekijken.

Recent nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra is het atelier voor het plaatsen van gravures. Vanuit onze jarenlange ervaring bieden kunnen we talloze voorbeelden laten zien ter inspiratie.
Ook voor graveren van bestaande sieraden bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?