De klasse van parelcolliers

Met een echte parelcollier van Luctra maakt u een duidelijk statement. U vertelt, als drager van dit sieraad, een verhaal aan uw omgeving. Een duidelijke vertaling van stijl en klasse. En een krachtige versterking van uw outfit.

Oog voor de mooiste parels

Kwaliteit en klasse. Dat is altijd het uitgangspunt van de goudsmeden van Luctra Goudsmederij. Dat geldt voor goud, zilver en andere edelmetalen. Met datzelfde oog kijken we naar de mogelijkheden met parels. De klasse en zachte uitstraling raken bij ons veelal een gevoelige snaar. Parels zijn prachtig op een ring of oorsieraad, en zeker niet minder mooi als een snoer voor armbanden of colliers.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Advies met liefde voor uitstraling

Parelsieraden kunnen uw outfit enorm versterken. Mits goed geadviseerd en toegepast. De adviseurs van Luctra nemen u graag mee in de mogelijkheden en toepassingen van parelsieraden.
We ontwerpen en vervaardigen parelsieraden met passie. Dat begint met het juiste ontwerp. Precies passend bij uw persoonlijkheid.

Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag. Omdat we ons realiseren dat sieraden zeer persoonsgebonden zijn.

Uw sieraad is – als het goed is – een afspiegeling van uw persoonlijkheid. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant. Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

Voor het inkorten, verlengen, vermaken of repareren van uw parelcollier kunt u ook bij ons terecht.

Waarmee kunnen wij u helpen?