Een handgemaakte ring, een juweel aan de vinger

Ringen maken we in allerlei soorten en voor tal van gelegenheden. Een onderdeel van een bredere outfit, zoals armbanden of colliers. Vaak een sieraad om een moment te verzegelen, zoals bij trouwringen, verlovingsringen of relatieringen.

Goudsmid met gevoel voor stijl

Een sieraad is al snel een afspiegeling van de drager ervan. Fors, robuust of juist verfijnd. In de vrouwelijke vorm veelal versierd met prachtige diamanten of andere edelstenen.
Ringen vervaardigen we niet zomaar. Uw verhaal en persoonlijkheid zijn inspiratiebronnen waar wij het ontwerp op baseren. Met een eindresultaat dat precies bij u past. Goed om te weten is dat Luctra gespecialiseerd is in het samensmelten van ringen. Ook voor renovatie of reparatie van uw ring bent u bij ons op het juiste adres.

Gouden armbanden, met passie vervaardigd

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. We zouden haast kunstenaars genoemd mogen worden. De missie is: Uw persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen.

Een oogstrelend sieraad
Een ring is altijd aanwezig. Een sieraad dat vaak meteen in het oog springt. Samen ontwerpen we een ring die precies bij u past. Het ontwerp is stap een. Dan volgt de materiaalkeuze. Geelgoud, witgoud of juist roodgoud. Of toch liever zilver?

En dan nog alle mogelijkheden qua edelstenen. Wat dacht u van parels? Of juist iets met diamantjes? Graag wijzen we u meteen op de mogelijkheden voor gravures.

De goudsmeden van Luctra Goudsmederij zoeken samen met u naar de juiste samenstelling. Om precies de ring samen te stellen wat bij u past.

Gerelateerd nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van ringen, trouwringen, relatieringen of zegelringen. Ook voor reparatie van uw sieraden bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?