Een handgemaakt sieraad met een blijvende herinnering

Luctra Goudsmederij mag specialist genoemd worden in het ontwerpen en vervaardigen van een assieraad wat precies bij u past. Een tastbare herinnering, verwerkt in een sieraad.

Sieraden met as

Alle assieraden worden met de hand gemaakt. Exact zoals u wenst en het sieraad past bij uw verhaal en persoonlijke wensen. Een symbolische hoeveelheid as kan in het sieraad worden verwerkt of worden toegevoegd in een zogenaamde askamer. De mogelijkheden om een dierbare blijvend in herinnering te houden zijn vele. Wij denken graag met u mee om tot een ontwerp te komen van een sieraad zoals u het voor ogen hebt.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Bijzondere assieraden met liefde en gevoel gesmeed

Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag. Omdat we ons realiseren dat een herinneringssieraad zeer persoonsgebonden is. Uw sieraad is – als het goed is – een afspiegeling uw herinnering. Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant. Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

Een assieraad kan prachtig worden vervaardigt in de vorm van een bijzondere hanger. Een bijzonder juweel om een herinnering levend te houden. Luctra beschikt over ultramoderne techniek om uw gravure te verzorgen. Zelfs met uw eigen handschrift.
Of wat te denken van een handgravure? Handmatig gutsen we het beeld uit. Bijvoorbeeld een vingerafdruk of een beeltenis van een object.

Waarmee kunnen wij u helpen?