Ambacht en verrassend vakmanschap. Creaties met meerwaarde.

De sieraden van Luctra vertellen verhalen. Het vertalen van uw verhaal, gebruik van de mooiste edelmetalen en de fijngevoeligheid van onze goudsmeden zijn precies de juiste instrumenten. Met als doel: het creëren van symbolen met meerwaarde. Unieke kunstwerken die emotionele of speciale momenten springlevend houden.

Het uiteindelijke sieraad is een verlengstuk van de persoon die het draagt. Zoals de drager uniek is, zo is ook het sieraad uniek. Daarom beginnen we bij het begin: uw verhaal of uw wens. Pas daarna kiezen we de bijpassende edelmetalen en schetsen we een eerste ontwerp. Het begin van een unieke creatie met meerwaarde.

Vindt u het prettiger om afzonderlijk te zitten tijdens de afspraak? Het is ook mogelijk om de afspraak in onze kelder plaats te laten vinden. Geef dit aan bij het maken van een afspraak, dan houden we hier rekening mee.

Met liefde gemaakt!
Ambachtelijke goudsmeden in een modern atelier

De werkplaats van vroeger hebben we verruild voor een modern en hedendaags atelier. Lasers, computers en microscopen zijn er al jaren niet meer weg te denken. Buiten dat blijft onze passie voor dit ambacht het allerbelangrijkste. Met liefde en vakmanschap wordt er door onze goudsmeden gewerkt aan uw opdracht.

Het team van Luctra bestaat uit acht specialisten. Stuk voor stuk specialisten met liefde voor het vak. Klasse, vakmanschap en uiterste precisie zijn een vereiste. Om het ontwerp van uw sieraad daadwerkelijk het gevoel of de emotie te laten vertolken.

Sinds 2000 is Johan van Luttikhuizen officieel goudsmid. De liefde voor het vak en het creëren van kunststukken zit in zijn DNA. Maar er is meer! Echte goudsmeden mogen het meesterteken gebruiken. Een officiële registratie bij de Waarborg in Gouda. Zo kan altijd achterhaald worden wie het sieraad heeft vervaardigd.

In ons atelier staat zogezegd de tijd stil. Spreekwoordelijk gezegd natuurlijk. We nemen namelijk alle tijd. Gegarandeerd dat u dit ervaart. Het blijkt al in de eerste kennismaking en komt tot uiting in het eindresultaat. Kunstwerken met gevoel voor de persoon en het bijbehorende verhaal.

Kom gerust eens langs…
Het verhaal van de goudsmid blijkt voor velen interessant. In ons atelier/winkel beschikken we over een ruime presentatiezaal. Vanaf 25 personen kan Johan van Luttikhuizen een interessante presentatie of lezing organiseren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij staan voor u klaar
Johan

Goudsmid

Alice

Gastvrouw

Jannetta

Goudsmid

Winfred

Goudsmid

Inge

Goudsmid

Lieneke

Goudsmid

Henrieke

Goudsmid

Mirjam

Interieurverzorgster

Kom gerust eens langs in onze winkel

Mogen wij u verwelkomen in ons atelier in Kootwijkerbroek? Wij zien ernaar uit u te ontmoeten.