De mooiste herensieraden bij Luctra

Luctra Goudsmeden ontwerpen de mooiste sieraden. Zeker ook voor mannen. Bij ontwerp en vervaardiging van de sieraden, laten we ons graag inspireren door uitstraling. Subtiel of juist stoer een aanwezig? Voorbeelden van herensieraden zijn: armbanden, kettingen, ringen/zegelringen, oorbellen of manchetknopen. Na zorgvuldig ontwerpen altijd handgemaakt door één van onze goudsmeden.

 

Een mooi herensieraad? Welkom bij Luctra!
Herensieraden, met passie vervaardigd

Door de jaren heen hebben de Luctra Goudsmeden een scala aan herensieraden ontworpen en vervaardigd. Zilver met zwarte accenten. Of juist in het oogspringende iconen. Denk aan een automerk, een gravure van een beeltenis of hanger aan ketting.

Zilver, goud gecombineerd met andere edelmetalen of materialen? Het zijn de keuzes die we vooral samen maken.

Een herensieraad is een non-verbale boodschapper. Met andere woorden: het sieraad verteld iets over de drager. We zijn daarom heel benieuwd naar uw wensen. Op basis van uw input ontwerpen wij het herensieraad wat precies bij u past.

Recent nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra Goudsmederij is het atelier voor het vervaardigen van herensieraden. Ook voor reparatie bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?