Raymond Weil. Luxe Zwitserse klasse

Raymond Weil Horloges en Luctra sluiten bijna naadloos op elkaar aan. We zouden kunnen stellen: “we slaan op hetzelfde aanbeeld”. Samen gebruiken we de allermooiste materialen, verwerkt door vakmensen die écht hun vak verstaan. Bovendien worden ook de Raymond Weil horloges met de hand gemaakt.

Goudsmederij Luctra presenteert de breedte van de Raymond Weil uurwerken. De horloges zijn zeer in trek bij de mannelijke doelgroep. Verfijnd en industrieel design wat tot in de puntjes is gefinetuned. Bovendien staat dit horlogemerk hoog gekwalificeerd vanwege de vooruitstrevende techniek.

Ook de Raymond Weil horloges kenmerken zich door het verfijnde industriële design.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Een gouden uurwerk, geselecteerd op basis van uw wensen

Een horloge is een in het oogspringend sieraad. Zeker een Raymond Weil. Een opvallend uurwerk wat echt gezien wordt. Zowel door uzelf als uw omgeving. Daarom adviseren wij u graag de klok die het beste aan uw pols past. Uw idee of wens geldt als inspiratie voor onze zoektocht door de collectie. Op basis van uw input kan één van onze specialisten al snel komen met een selectie van prachtige uurwerken.

Indien het materiaal of ontwerp het toelaat, biedt Luctra de mogelijkheid om een gravure te laten plaatsen. Een naam, initialen, speciale datum kan verfijnd worden ingebracht. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.

Luctra Goudsmeden is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. Dat brengen we graag in de praktijk in de vorm van advies en design. Bovendien is Luctra het advies voor reparatie of renovatie. Zeker weten dat u heel lang plezier gaat hebben van uw uurwerk. Een Raymond Weil horloge als karakteristiek sieraad.

Waarmee kunnen wij u helpen?