Parelarmbanden, met zorg gevormd

Werkelijk een sieraad aan de pols. De egale, zachte glans en perfecte afwerking vormen een stijlvol geheel. Afgewerkt met een sluiting naar wens. Een zilveren of gouden slotje, passend bij de stijl die u voorstaat.

Het ambacht van Luctra

Luctra kan met recht een specialist genoemd worden. Al ruim twintig jaar zijn we de erkende goudsmederij en vervaardigen we juwelen van sieraden. Een lust voor het oog, precies passend bij de drager ervan. Dat is onze missie. Immers, sieraden vertellen iets over uw persoonlijkheid.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Specialisten met liefde voor het ambacht

We ontwerpen en vervaardigen parelsieraden met passie. Dat begint met het juiste ontwerp. Precies passend bij uw persoonlijkheid.
Vorm en materiaalkeuze spelen daarbij een grote rol: de grootte van de parels en de combinatie met goud, zilver of edelgesteente.

In onze winkel vindt u tal van voorbeelden om u te inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek. Dan kunnen we meteen de tijd nemen om te bepalen welke materialen het beste bij u passen.

Huidskleur of tint speelt daarbij een grote rol. De adviseurs van Luctra nemen u graag mee door de collecties. Samen komen we tot het beste, vaak verrassende resultaat.

Voor het inkorten, verlengen, vermaken of repareren van uw parelarmband kunt u ook bij ons terecht.

Waarmee kunnen wij u helpen?