Een handgemaakte ring als herinnering

Een blijvende herinnering, altijd zichtbaar. Met een herinneringsring blijft het moment altijd zichtbaar. Luctra Goudsmederij creëert samen met u het juiste sieraad om het moment altijd levendig te houden.

Luctra, goudsmederij met gevoel voor het moment

De specialisten van Luctra zijn goudsmeden met aandacht en gevoel voor uw moment. Blijde gebeurtenissen of een overleden dierbare verdienen het om blijvend herdacht te worden. Uw herinnering wordt door ons gevormd op basis van uw verhaal of concreet gegraveerd in edelmetaal.
Luctra biedt ook de mogelijkheid om twee ringen met elkaar te verbinden. Een tastbare herinnering aan een dierbare.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Specialisten met liefde voor het ambacht

We ontwerpen en vervaardigen herinnering sieraden met passie. Dat begint met het juiste ontwerp. Precies passend bij uw het moment en uw persoonlijkheid. Vorm en materiaalkeuze spelen daarbij een grote rol.

Een ring leent zich uitstekend voor een gravure en is en bijzonder juweel om een herinnering levend te houden. Luctra beschikt over ultramoderne techniek om uw gravure te verzorgen. Zelfs met uw eigen handschrift.

Of wat te denken van een handgravure? Handmatig gutsen we het beeld uit. Bijvoorbeeld een vingerafdruk of een beeltenis van een object.

In onze winkel vindt u tal van voorbeelden om u te inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek. Dan kunnen we meteen de tijd nemen om te bepalen welke materialen bij u passen. Kiezen we voor het overbekende geelgoud? Of toch liever kijken naar zilver, roodgoud en witgoud?

Waarmee kunnen wij u helpen?