Een parel van een sieraad. Handgemaakt!

Een parelsieraad spreekt tot de verbeelding en mag gerust een kunstwerk met klasse worden genoemd. Een parel is prachtig als een detail op een sieraad. Maar wat te denken van een prachtige parelcollier of armband? Natuurlijk compleet afgewerkt met een bijzonder gouden slot.

Een waardevol sieraad

De zachte glans, ook wel Luster genoemd, heeft een natuurlijke vorm van klasse. De parels vormen zich in de schaal van een oester. De waarde is sterk afhankelijk van de vorm, grootte, kleur, symmetrie en perfectie.
De specialisten van Luctra adviseren u graag over een parels. Als detail van bijvoorbeeld oorsieraden, hangers, ringen of in de vorm van een écht parelsieraad (colliers, armbanden of oorsieraden).

Naar welk parel sieraad bent u op zoek?
Parelsieraden, vervaardigd met het oog op de drager

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. We zouden haast kunstenaars genoemd kunnen worden. Het werken met parels heeft voor ons iets bijzonders. De glans en de sfeer in combinatie met de prachtige edelmetalen vormen een oogstrelend decor.

Een oogstrelend sieraad
Een parelsieraad is een in het oog springend sieraad. Samen ontwerpen we een sieraad dat precies bij u past. Het ontwerp is stap één. Op basis van uw wensen en het bijbehorende verhaal schetsen we het ontwerp van uw sieraden. Verfijnde dunne parels of toch forsere varianten? Of een combinatie van beide.

De goudsmeden van Luctra Goudsmederij zoeken samen met u naar de juiste samenstelling. Om precies het parelsieraad samen te stellen dat bij u past.

Recent nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van parelsieraden en bijbehorende details. Ook voor reparatie van uw parelsieraad bent u bij Luctra aan het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?