Reparatie van alle sieraden

Een sieraad behoud zijn waarde. Altijd! De Luctra Goudsmeden repareren of herstellen uw sieraad graag. En dat betreft alle soorten sieraden. Van parelsieraden en oorsieraden tot colliers.

Reparatie en renovatie

De dragers van sieraden laten glanzen. Dat is het doel van de goudsmeden van Luctra. Daarmee bedoelen we onder andere dat het sieraad als gegoten past om de hals, aan de pols of in het oor. Wilt u uw sieraad laten repareren of renoveren? Dan bent u bij Luctra aan het juiste adres. Natuurlijk ook voor eenvoudige reparaties, zoals het vervangen van een batterijtje, het inkorten van een collier of welke reparatie dan ook.

Met liefde gemaakt
Luctra, de veelzijdige goudsmid

Luctra is nadrukkelijk goudsmid. Dat is een verschil met een juwelier. De goudsmid is opgeleid om sieraden te ontwerpen en te vervaardigen. Echt een ambacht dus, wat veel meer inhoudt dan de verkoop van mooie producten. Dat wil niet meteen zeggen dat een goudsmid duurder is dan de juwelier. Het budget en de wensen zijn leidend.

Luctra mag met recht een full-service goudsmederij genoemd worden. Dat komt tot uiting in de collectie. Naast maatwerk biedt Luctra een diversiteit een sieraden. Armbaden, colliers, oorsieraden, parelsieraden, herinneringssieraden, herensieraden en ringen.

Daarnaast bent u voor reparatie en renovatie van uw sieraad op het juiste adres. Ook voor kleine reparaties, zoals het verwisselen van een batterij. Het gaat erom dat u uw sieraad met glans draagt.

Hebt u een sieraad dat u niet meer draagt en wilt u iets anders. Ook dan biedt Luctra een diversiteit aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u uw sieraad inruilen. Wat de goudsmeden van Luctra vaak adviseren is het omsmelten van uw sieraad. We ontwerpen een prachtig nieuw sieraad en gebruiken het bestaande edelmetaal.

Ook het aanpassen van uw sieraad behoort tot de mogelijkheden. Korter, langer, breder of smaller? Geeft u uw wensen aan? Dan presenteren wij u het juiste advies.

Daarnaast beschikt Luctra over de meest geavanceerde technieken voor gravures. Machinaal, of handmatig. Zo wordt uw sieraad echt persoonlijk.

Waarmee kunnen wij u helpen?