Handgemaakt sieraad als blijvende herinnering

Een herinneringssieraad kan helpen bij de verwerking van het verlies van uw geliefde of dierbare. Wij helpen u graag met het creƫren van zulke tastbare herinneringen. Samen met u ontwerpen en ontwikkelen wij een sieraad met uw verhaal en emotie.

Vingerafdruk

Elke vingerafdruk is uniek. Sieraden met een vingerafdruk symboliseren verbondenheid. De afdruk van een kinder voetje of -handje behoren ook tot de mogelijkheden. Een uniek sieraad die vakkundig en met de grootste zorgen worden vervaardigd.

Gravures

Ons atelier beschikt over geavanceerde laser- en graveer machines, waardoor er extra mogelijkheden zijn om uw sieraad te personaliseren. Het graveren van een handgeschreven tekst in uw sieraad behoort tot een van de mogelijkheden.

Naar welk herinneringssieraad bent u op zoek?
Goudsmeden met liefde voor het ambacht

We ontwerpen en vervaardigen herinneringssieraden met passie. Dat begint met het juiste ontwerp. Precies passend bij uw persoonlijkheid en het moment waaraan u blijvend herinnerd wilt worden.
Vorm en materiaalkeuze spelen daarbij een grote rol. Witgoud, geelgoud of roodgoud. Of juist een combinatie met zilver, parels of edelstenen..

Een herinneringssieraad leent zich uitstekend voor een gravure. Bijzonder als we er een naam, datum of iets anders in graveren. Luctra beschikt over ultramoderne techniek om uw gravure te verzorgen. Zelfs met uw eigen handschrift.

Of wat te denken van een handgravure? Handmatig gutsen we het beeld uit. Bijvoorbeeld een vingerafdruk of een beeltenis.

In onze winkel vindt u tal van voorbeelden om u te inspireren. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek. Dan kunnen we meteen de tijd nemen om te bepalen welke materialen bij u passen. Kiezen we voor het overbekende geelgoud? Of toch liever kijken naar zilver, roodgoud en witgoud?

Recent nieuwsbericht
Kom gerust eens langs in onze winkel

Luctra is het atelier voor het vervaardigen van herinneringssieraden. Ook voor reparatie of renovatie van uw sieraden bent u bij Luctra op het juiste adres. Van harte welkom in onze winkel in Kootwijkerbroek.

Waarmee kunnen wij u helpen?