Een handgemaakte luxe collier, toonbeeld van stijl

Een luxe collier staat synoniem voor stijl en klasse. Zwaar uitgevoerde schakels van glanzend goud of juist een gesloten, flexibele aaneenschakeling van verfijnde elementen. De goudsmeden van Luctra vervaardigen luxe colliers met passie. Precies de stijl die u wenst. Daarnaast hebben we een ruime collectie luxe collier op voorraad.

Uniek in zijn soort

Ieder mens is uniek. Daar horen unieke sieraden bij. Luctra verstaat het ambacht als geen ander. De combinatie van handwerk met de modernste apparatuur realiseren we een verfijnde bewerking van materialen.
Voordat we hét sieraad maken dat precies bij uw persoonlijkheid past zijn er een aantal stappen nodig. Daarom beginnen we altijd met een adviesgesprek. We nemen ruim de tijd voor uw vragen en wensen. Meteen een bron van inspiratie voor ons. Een ontwerp en advies blijft niet lang uit.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Luxe colliers met passie gesmeed

Met passie smeden we de juwelen. Blinkend goud met sprankelende details. De ingrediënten voor een opvallend luxe collier die we vervaardigen.

Met ruim twintig jaar ervaring als erkend goudsmid mag Luctra gerust een specialist genoemd te worden. We beginnen echter niet met smeden bij de eerste de beste vraag. Omdat we ons realiseren dat sieraden zeer persoonsgebonden zijn. Uw sieraad is – als het goed is – een afspiegeling van uw persoonlijkheid.

Daarom nemen we altijd ruim de tijd voor u als klant. Het stellen van de juiste vragen en het aanhoren van de achtergrond van uw wensen vormt onze inspiratiebron en is meestal meteen ook het belangrijkste ingrediënt voor het juiste resultaat.

Vaak worden luxe colliers gecombineerd met een prachtige armband. Of oorsieraden in dezelfde stijl. Natuurlijk gemaakt van hetzelfde materiaal en met gelijke details. Gegarandeerd een verrijking voor uw uitstraling.

Waarmee kunnen wij u helpen?