De klasse van een Seiko uurwerk

Seiko, sinds 1881. De 22 jaar oude, gepassioneerde ondernemer Kintaro Hattori opende een winkel waar hij horloges en klokken verkocht en repareerde.
Bijna 140 jaar toewijding en passie met oog voor detail en verfijning is terug te vinden in de horloges van Seiko.

Luctra en Seiko

Luctra biedt een bijzondere selectie uit de uurwerken van Seiko. Bijzonder is de overeenkomst van Seiko met Luctra. In 1892 noemde de oprichter zijn fabriek in Tokio Seiko-sha. Dat betekent ‘het huis van precisie’ en dat is precies wat Luctra en Seiko samenbindt.
Graag presenteren wij u deze bijzondere collectie uurwerken en selecteren we samen precies het horloge dat bij u past.

De vertrouwde service van Luctra
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
  • Star
Lees wat anderen zeggen
Zes ervaren goudsmeden in eigen atelier
Ambachtelijke bewerking met innovatie technieken en apparatuur
Ruime collectie zilveren en gouden sieraden en horloges aanwezig
Een advies met gevoel voor precisie

Een horloge is van Seiko een bijzonder sieraad. Samen met u selecteren we graag het Seiko horloge dat precies bij u past. Het vertrekpunt voor ons advies is uw wens. Op basis van uw input kan een van onze specialisten al snel komen met een selectie van prachtige uurwerken. Van subtiele designs met verfijnde details tot karakteristieke in het oog springende klokken.

Indien het materiaal of ontwerp het toelaat, biedt Luctra de mogelijkheid om een gravure te laten plaatsen. Een naam, initialen of speciale datum kunnen verfijnd worden ingebracht. Met geavanceerde apparatuur personaliseren we het sieraad graag.

Luctra Goudsmederij is een modern atelier met gepassioneerde specialisten. Dat brengen we graag in de praktijk in de vorm van advies en design. Bovendien is Luctra het adres voor reparatie of renovatie. Zeker weten dat u heel lang plezier gaat hebben van uw Seiko. Een sieraad met karakter.

Kunnen wij u helpen?